ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το εσωτερικό της XF προσφέρει εξαιρετικές επιλογές πολυτέλειας και άφθονο χώρο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

Μέσα στην XF, μια γκάμα από σύγχρονα υλικά έχουν δουλευτεί αποκλειστικά για να προσφέρουν εξαιρετική άνεση και μια αίσθηση ευεξίας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Ανοίξτε την πόρτα της XF και το κουμπί εκκίνησης σας παρασύρει στο εσωτερικό. Ο παλμός της XE, σαν κτύπος καρδιάς, δημιουργεί μια συναισθηματική σύνδεση ανάμεσα σε οδηγό και μηχανή. Ο παλμοί του φτάνουν τους 72 ανά λεπτό, όπως και αυτοί ενός τζάγκουαρ σε ανάπαυση. Πατήστε τώρα το κουμπί εκκίνησης και η XF ζωντανεύει. Σε μια τέλεια χορογραφία, οι αεραγωγοί στρέφονται στην ανοικτή θέση, ο σύγχρονος μαύρος σατινέ περιστροφικός επιλογέας1 ανυψώνεται απαλά, ο κινητήρας βρυχάται. Τα πάντα προκαλούν ανυπομονησία για την εκκίνηση διαδρομή σας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΝΕΑ XF CHEQUERED FLAG

Επικεντρωμένο στον οδηγό. Από το πλήρες δερμάτινο εσωτερικό έως το διακοσμητικό αλουμινίου Dark Hex του πίνακα οργάνων, η αισθητική σχεδίασης του οχήματος σας βυθίζει πλήρως στην εμπειρία της Chequered Flag.

Δείτε την γκαλερί
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ
Τα δέρματα και οι επενδύσεις επιλέγονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή για να εξασφαλιστεί ότι μέσα στην XF τα πάντα είναι πολυτελή στην αφή. Είτε προτιμάτε ίνες άνθρακα ή επένδυση με ξύλινα φινιρίσματα που αναδεικνύουν την όμορφη επιλογή από δέρματα, η XF σας θα έχει πάντα την τέλεια εμφάνιση και αίσθηση.
ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Η XF συνδυάζει σχολαστική δεξιοτεχνία με σύγχρονα υλικά για να προσφέρει μια σειρά από επιλογές για το εσωτερικό. Το απαλό σαν γάντι δέρμα με τη διπλή ραφή, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου σαγρέ Windsor2, μπορεί να συμπληρωθεί με κομψές επενδύσεις και ποιοτικά υφάσματα σε μια γκάμα χρωμάτων.
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
Με τις κομψές, μοντέρνες επενδύσεις και τα εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και δέρματα, καθώς και με την ευρεία γκάμα χρωματικών συνδυασμών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια XF που να ταιριάζει στο στυλ σας. Μπορείτε ακόμα και να προσθέσετε το δικό σας κείμενο στα φωτιζόμενα μεταλλικά προστατευτικά.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΧΩΡΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ
Η καμπίνα της XF είναι ένας προορισμός πολυτέλειας, επιλογής και μεγάλης άνεσης. Οι ευρύχωρες διαστάσεις του πίσω προσκέφαλου και του χώρου για τα πόδια προσθέτουν εξαιρετική άνεση για τους επιβάτες. Ο εσωτερικός ατμοσφαιρικός φωτισμός ενισχύει περαιτέρω την ατμόσφαιρα της XF, ενώ τα φώτα ανάγνωσης LED προσφέρουν καθαρό, ατομικό φωτισμό.

Ο σύγχρονος βραβευμένος σχεδιασμός της Jaguar, η προηγμένη δυναμική οδήγησης και το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο κάνουν την XF να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XF με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ

1Μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
2Η διαθεσιμότητα αυτών των χαρακτηριστικών και η κατηγοριοποίησή τους στον πρότυπο ή στον προαιρετικό εξοπλισμό εξαρτάται από την αγορά. Συμβουλευτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για πληροφορίες.
3Περιλαμβάνει ηλεκτρικό σκίαστρο στον στάνταρ εξοπλισμό.