ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το εσωτερικό της F‑PACE συνδυάζει σπορ αίσθηση και κομψότητα για να δημιουργήσει την απόλυτα σύγχρονη σχεδίαση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Επιλέξτε τα καθίσματα Performance του βασικού εξοπλισμού με διάτρητες σαγρέ δερμάτινες επενδύσεις1 για να αναδείξετε το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Με ρυθμιζόμενες πλευρικές στηρίξεις που σας κρατάνε άνετα στη θέση, προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη πλευρική υποστήριξη. Στην F‑PACE SVR, τα καθίσματα Performance είναι επενδεδυμένα με περφορέ δέρμα Windsor, με ρομβοειδές μοτίβο και ανάγλυφο λογότυπο SVR στο προσκέφαλο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ F‑TYPE SVR

Η καμπίνα της F‑PACE SVR, με καθίσματα Performance, τοποθετεί στο επίκεντρο τον οδηγό και τους επιβάτες.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Περφορέ δερμάτινα καθίσματα Windsor2 σε Light Oyster/Ebony, με ρομβοειδές μοτίβο.

LUXURY

Περφορέ δερμάτινα καθίσματα Windsor σε Siena Tan διαθέσιμα στο μοντέλο Portfolio.

SPORT

Σαγρέ δερμάτινα σπορ καθίσματα Ebony/Pimento διατίθενται στην R-Sport.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

Η F‑PACE έχει μία από τις πιο ολοκληρωμένες εσωτερικές επιλογές της κατηγορίας της. Με σύγχρονη βρετανική δεξιοτεχνία, επιλεγμένα κορυφαία υλικά, απαλά δέρματα και εκλεπτυσμένα φινιρίσματα, όπως μια νέα προαιρετική επένδυση από ανθρακόνημα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ F‑PACE

Σχεδιάστε και αναπτύξτε την τέλεια F‑PACE σας για να διασφαλίσετε ότι το αυτοκίνητό σας συγκεκριμένα εξυπηρετεί τον τρόπο ζωής σας. Μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο σας, τον κινητήρα σας και περιηγηθείτε σε μια σειρά από χρώματα, ζάντες και όχι μόνο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Μπορείτε να προσαρμόσετε τον προαιρετικό ρυθμιζόμενο εσωτερικό φωτισμό3 που δημιουργεί ένα πλούσιο οπτικό αποτέλεσμα και μια φιλόξενη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα για όλους τους επιβαίνοντες. Το σύστημα αναδεικνύει τα πιο φίνα στοιχεία εσωτερικού σχεδιασμού με φωτιζόμενες περιοχές σε μια επιλογή από δέκα διαφορετικά χρώματα. Η F‑PACE μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα ταιριάζει σε κάθε σας διάθεση.
ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ
Στο πίσω μέρος, ο χώρος για τα χέρια και τα πόδια είναι 944mm και 65mm αντίστοιχα. Υπάρχει ο χώρος για να καθίσουν άνετα τρεις ενήλικες, ενώ τα πίσω καθίσματα διαθέτουν επίσης ηλεκτρική ρύθμιση κλίσης4: για την τέλεια θέση καθίσματος δεν έχετε παρά να πατήσετε ένα μόνο κουμπί.

*Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:_BepWtrvQK8
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ
Επιλέξτε την προαιρετική σταθερή πανοραμική γυάλινη οροφή5, σταθερή ή συρόμενη, για να πλημμυρίσετε το εσωτερικό της F‑PACE με φως και να ενισχύσετε την ευρύχωρη αίσθηση. Για μεγαλύτερη προστασία του απορρήτου και λιγότερη υπερθέρμανση κάτω από το έντονο φως, η πανοραμική οροφή είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικό σκίαστρο.

Η Jaguar F‑PACE είναι το SUV επιδόσεων που συνδυάζει απολαυστική οδήγηση με πρακτικότητα και οικονομία. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς F‑PACE με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

1Διαθέσιμο μόνο με F‑PACE R-Sport και F‑PACE S.
2Διατίθεται μόνο για F‑PACE SVR.
3Η διαθεσιμότητα και η εφαρμογή εξαρτώνται από την αγορά.
4Προαιρετικό χαρακτηριστικό. Δεν διατίθεται στην F‑PACE SVR.
5Η τοποθέτηση της πανοραμικής γυάλινης οροφής εξαρτάται από το μοντέλο και την αγορά.