ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Η προηγμένη τεχνολογία της F‑PACE προσφέρει μια σειρά από συστήματα που ενισχύει την οδηγική εμπειρία και συμβάλλει στην ασφάλεια όλων των επιβατών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ JAGUAR

Η F‑PACE διαθέτει τώρα το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch Pro στον στάνταρ εξοπλισμό. Άμεση, διαισθητική και άψογα ενσωματωμένη, η Jaguar προσφέρει λύσεις που ενισχύουν με καινοτόμο τρόπο την οδήγησή σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ
INCONTROL
10” TOUCH PRO<sup>1</sup>
ΣΤΟΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ F‑PACE

Χάρη στο υλικό και λογισμικό νέας γενιάς που διαθέτει το Touch Pro, βελτιώνονται σημαντικά η συνδεσιμότητα και η ψυχαγωγία της F‑PACE.

• Οθόνη αφής 10” με χειρονομίες αφής, όπως χτύπημα, σάρωση, τσίμπημα με τα δύο δάχτυλα για μεγέθυνση και προσαρμόζομενη αρχική οθόνη
• Πίνακας οργάνων με κεντρική οθόνη TFT 5”2
• Ηχοσύστημα Jaguar2
• Ραδιόφωνο AM/FM, Bluetooth® και 2 συνδέσεις USB
Μάθετε περισσοτερα
ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ<sup>3</sup>
Η διπλή προβολή επιτρέπει στον συνοδηγό και τον οδηγό να απολαμβάνουν διαφορετικά μέσα στην ίδια οθόνη αφής 10 ιντσών. Για παράδειγμα, ο συνοδηγός μπορεί να παρακολουθεί μια ταινία (ακούγοντας τον ήχο με ασύρματα ακουστικά) ενώ ο οδηγός βλέπει την πλοήγηση.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ INCONTROL
ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS<sup>1</sup>
Οι εφαρμογές InControl συνδέουν το smartphone σας με την οθόνη αφής στο όχημά σας, κάτι που εξασφαλίζει την ασφαλή σύνδεση με το smartphone σας, ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο. Οι εφαρμογές InControl σάς επιτρέπουν να ελέγχετε συμβατές εφαρμογές στην οθόνη αφής σας, όπως το Spotify και το Tile, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και άνετη χρήση των εφαρμογών που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για τη χρήση εντός του οχήματος σας.
ΕΞΕΡΕΎΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS
PROTECT<sup>1</sup>
Το Protect περιλαμβάνει τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης SOS, τη βελτιστοποιημένη βοήθεια της Jaguar και την εφαρμογή για Smartphone, Remote Essentials. Ελέγξτε την τρέχουσα στάθμη του καυσίμου και την αυτονομία, καθώς και την κατάσταση θύρας και τη θέση των παραθύρων, αλλά και τις κλειδαριές. Δείτε τη θέση στάθμευσης της τελευταίας φοράς με το όχημα και βρείτε το δρόμο σας με κατευθύνσεις για πεζούς. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε τα στατιστικά της διανυθείσας χιλιομετρικής απόστασης.
ΕΞΕΡΕΎΝΗΣΤΕ ΤΟ PROTECT
CONNECT PRO<sup>4</sup>
Για περαιτέρω ενίσχυση του Touch Pro, το προαιρετικό Connect Pro αποτελείται από εφαρμογές InControl, εφαρμογή smartphone Remote Premium, Wi-Fi Hotspot και υπηρεσίες Pro, όπως οι πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Οι λειτουργίες του περιλαμβάνουν το συγχρονισμό των αγαπημένων σας διαδρομών με το ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο σύστημα πλοήγησης Touch Pro Navigation, την εφαρμογή Route Planner στο smartphone σας και την ιστοσελίδα Route Planner.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ CONNECT PRO
SECURE TRACKER<sup>1</sup>
Το Secure Tracker παρέχει παρακολούθηση κλεμμένου αυτοκινήτου και ειδοποιήσεις μέσω του smartphone σας και του Κέντρου παρακολούθησης InControl Secure.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ SECURE TRACKER
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ TRAFFIC SIGN RECOGNITION AND ADAPTIVE SPEED LIMITER<sup>5</sup>
Το σύστημα Traffic Sign Recognition έχει στόχο να σας κρατά πλήρως ενήμερους στο δρόμο, εμφανίζοντας τα όρια ταχύτητας και τα σήματα απαγόρευσης των προσπεράσεων στο ταμπλό, όπου μπορείτε εύκολα να τα δείτε. Ο προσαρμοζόμενος περιοριστής ταχύτητας (Adaptive Speed Limiter) χρησιμοποιεί το Traffic Sign Recognition για να προσαρμόσει κατάλληλα την ταχύτητα του οχήματός σας ανάλογα με τη χρήση του συστήματος cruise control.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:1FhPoWvXtAE
ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

Το σύστημα Head-up Display (HUD)6 παρουσιάζει βασικά δεδομένα του οχήματος, όπως η ταχύτητά σας, η θέση του λεβιέ επιλογής ταχυτήτων και οι κατευθύνσεις πλοήγησης στο παρμπρίζ. Διαθέτει διαυγή έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης, που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε όλες τις εντολές και τις πληροφορίες του οδηγού με ευκολία.

ΗΧΟΣ MERIDIAN<sup>TM</sup>

Τα ηχοσυστήματα και οι αλγόριθμοι επεξεργασίας ψηφιακού σήματος διασφαλίζουν ότι ο ρυθμός, η ένταση και ο χρόνος κάθε μουσικού κομματιού ακούγονται με ακρίβεια όπως ακριβώς ήθελε ο ερμηνευτής. Επιλέξτε το προαιρετικό ηχοσύστημα Meridian™7, 380W με 10 ηχεία και ένα υπογούφερ ή το σύστημα Meridian™ Surround Sound System7, 825W με 16 ηχεία και ένα υπογούφερ.

ΕΞΕΡΕΥΝΉΣΤΕ ΤΟ MERIDIAN

Η Jaguar F‑PACE είναι το SUV επιδόσεων που συνδυάζει απολαυστική οδήγηση με πρακτικότητα και οικονομία. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς F‑PACE με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ

1Remote περιέχει υπηρεσίες συνδρομής που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar. Τα χαρακτηριστικά, οι επιλογές του InControl και η διαθεσιμότητά τους συνεχίζει να εξαρτάται από την αγορά: ελέγξτε με τον πωλητή λιανικής της Jaguar τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά και τους πλήρεις όρους. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Η λήψη των εφαρμογών InControl Apps και Remote App πρέπει να πραγματοποιείται από το Apple/Play Store. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο αντιπρόσωπός σας. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
2Τα χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος και την αγορά.
3Προαιρετικό χαρακτηριστικό, απαιτεί τοποθέτηση Navigation Pro, συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD και ηχοσύστημα MeridianTM Sound System/MeridianTM Surround Sound System.
4Το Connect Pro απαιτεί Navigation Pro. Όταν επιλέγετε το Navigation Pro, πρέπει επίσης να επιλέξετε όλα τα χαρακτηριστικά του Connect Pro. Συμβουλευτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για περισσότερες πληροφορίες. Η ηλεκτρονική λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα Wi-Fi εξαρτάται από την εγκατάσταση μιας micro SIM με κατάλληλη σύμβαση δεδομένων.
5Η διαθεσιμότητα και η εφαρμογή εξαρτώνται από την αγορά. Διατίθεται μόνο στο Navigation Pro.
6Απαιτεί παρμπρίζ για το μετριασμό της ηλιακής ακτινοβολίας (Solar Attenuating Windscreen).
7Προαιρετικό χαρακτηριστικό.