ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι δυναμικές, ευέλικτες εμφανίσεις και ο σπορ χαρακτήρας της, δίνουν στην F‑PACE μια μοναδική παρουσία στο δρόμο. Εμπνευσμένη οπτικά από την Jaguar F‑TYPE, η F‑PACE είναι το SUV επιδόσεων με το DNA ενός σπορ αυτοκινήτου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΠΑΚΕΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ DYNAMIC

Η F‑PACE είναι η τελευταία μιας σειράς από όμορφα, συναρπαστικά αυτοκίνητα. Οι αναλογίες της είναι δυναμικές, βελτιώνουν την αεροδυναμική και την ικανότητα. Συμπληρώνοντας τη δυναμική παρουσία της, το αποτελεσματικό σχήμα «δάκρυ» του αυτοκινήτου τονίζεται από μια κωνική γραμμή οροφής.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ F‑PACE SVR

Με ειδικά σχεδιασμένη, εξατομικευμένη αεροδυναμική, με νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα και ευρύτερη αεροτομή, η F‑PACE SVR προσφέρει την αρνητική άντωση και τις επιδόσεις αεροδυναμικής που είναι απαραίτητες για να φτάσει ένα SUV στην τελική ταχύτητα των 283km/h. Και φαίνεται εντυπωσιακό όταν το κάνει.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Ο μοναδικός εξωτερικός σχεδιασμός της F‑PACE SVR έχει εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση καθώς ο αέρας κατευθύνεται προς τα πάνω, κάτω και γύρω από το αυτοκίνητο: μείωση ανύψωσης, αύξηση πρόσφυσης ελαστικών και αποτελεσματική ψύξη τόσο του κινητήρα όσο και των φρένων. Το αποτέλεσμα είναι ασυναγώνιστος χειρισμός, υψηλότερη δύναμη επιτάχυνσης στις στροφές και μεγαλύτερη σταθερότητα σε υψηλή ταχύτητα.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η αεροδυναμική απόδοση είναι μια βασική λειτουργία του σχεδιασμού του σώματος της F‑PACE και υποστηρίζει έναν εντυπωσιακό συντελεστή οπισθέλκουσας της τάξης των 0,34 Cd.1 Το αποτέλεσμα είναι ότι η F‑PACE πραγματικά είναι τόσο κομψή όσο φαίνεται. Η υψηλά προηγμένη αεροδυναμική μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και τον θόρυβο του ανέμου ενώ προσδίδει σταθερότητα στην υψηλή ταχύτητα και ασφάλεια οδηγού.

ΜΠΡΟΣΤΑ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED της F‑PACE, με τα φώτα πορείας ημέρας «J» blade2 δημιουργούν ένα χρώμα φωτός που προσομοιάζει στο φως της ημέρας, βοηθώντας τα μάτια σας να διακρίνουν αντικείμενα πιο εύκολα με λιγότερη καταπόνηση.

ΣΤΟ ΠΛΑΪ
ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ

Οι εμφανίσεις της F‑PACE είναι δυναμικές από κάθε γωνία. Με εντυπωσιακή όψη, επιβλητική μάσκα και ακριβείς γραμμές που αναδεικνύουν τη σπορ κομψότητα της F‑TYPE.

ΠΙΣΩ
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΥΡΑ

Η έντονη πίσω ουρά βελτιώνει τον σπορ χαρακτήρα της F‑PACE, εμπνευσμένη από την F‑TYPE και δημιουργεί ένα γοητευτικό υπόβαθρο για τα πίσω φώτα LED υψηλής έντασης της F‑PACE.

JAGUAR ΖΑΝΤΕΣ
ΖΑΝΤΕΣ F‑PACE SVR
Επιλέξετε τις ζάντες αλουμινίου από σφυρήλατο αλουμίνιο 21 ιντσών σε απόχρωση Diamond Turned ή τις προαιρετικές ζάντες αλουμινίου από σφυρήλατο αλουμίνιο 22 ιντσών σε απόχρωση Diamond Turned ή Gloss Black. Για καλύτερη πρόσφυση και βελτιωμένη ικανότητα στις στροφές, τα πλατιά πίσω ελαστικά 295 mm υπογραμμίζουν περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα της F‑PACE SVR.

Η ζάντα που εμφανίζεται είναι προαιρετική 22 ιντσών με 5 διαιρούμενες ακτίνες σε «Style 5081» και απόχρωση Diamond Turned.
ΣΠΟΡ ΖΑΝΤΕΣ
Η F‑PACE προσφέρει εκτεταμένη επιλογή από ελαφριές, αεροδυναμικά αποτελεσματικές ζάντες αλουμινίου και προσφέρει μια ευρεία γκάμα από ζάντες 18”- 22”: το τέλειο συμπλήρωμα για τη δυναμική εμφάνιση της F‑PACE. Επιλέξτε τις ζάντες σας με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

Η ζάντα που εμφανίζεται είναι προαιρετική 22" με 9 ακτίνες «Style 9006» σε απόχρωση Grey και Diamond Turned.

Η Jaguar F‑PACE είναι το SUV επιδόσεων που συνδυάζει απολαυστική οδήγηση με πρακτικότητα και οικονομία. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς F‑PACE με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

1Ανάλογα με τον κινητήρα.
2Ο εξοπλισμός εξαρτάται από την έκδοση και την αγορά. Οι προβολείς Xenon ή Halogen διατίθενται επίσης ανάλογα με το επιλεγμένο μοντέλο.