fpace
F‑PACE

Το SUV μας για επιδόσεις και πολυτέλεια συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και τη συγκλονιστική εμφάνιση με την καθημερινή ευχρηστία και την οικονομία

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ 360˚ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km
Μόλις 145‡ στη μηχανική λειτουργία
Μόλις 152‡ στην αυτόματη λειτουργία

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Μικτή (l/100km)
Από 5.5‡ στη μηχανική λειτουργία
Από 5.8‡ στην αυτόματη λειτουργία

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας

Η Jaguar F‑PACE είναι ένα SUV επιδόσεων που συνδυάζει τη μέγιστη οδηγητική απόλαυση με την οικονομία. Η F‑PACE, τεχνολογικά προηγμένη στη βάση της, σας κρατάει ασφαλείς συνδεδεμένους και ψυχαγωγημένους. Έχει την ικανότητα για κάθε δρόμο, κάθε μέρα. Η F‑PACE είναι μια Jaguar για εσάς, μια Jaguar για την οικογένειά σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_14.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**.jpg
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_07_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**_m.jpg
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/fpace_my19
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
Επαναφορά στον πίνακα
Έξοδος
ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Το τμήμα Special Vehicle Operations (SVO) έχει ανανεώσει τον εξωτερικό σχεδιασμό της F‑PACE για εξαιρετικές, συναρπαστικές επιδόσεις. Η F‑PACE SVR είναι η σημαντικότερη εξέλιξη της βραβευμένης F‑PACE.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
DNA ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Η F‑PACE είναι το SUV επιδόσεων με το DNA ενός σπορ αυτοκινήτου. Από τη διόγκωση στο καπό έως τη γραμμωμένη ουρά, οι δυναμικές εμφανίσεις της την κάνουν ξεχωριστή και της δίνουν μια εντυπωσιακή παρουσία. Και τώρα μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία της F‑PACE όπως το SVO τη φαντάστηκε. Τα αεροδυναμικά βελτιωμένα χαρακτηριστικά της F‑PACE SVR όπως ο νέος μπροστινός προφυλακτήρας και οι αεραγωγοί καπό, υποδηλώνουν την τεράστια δύναμή της.
ΕΞΕΡΕΥΝΉΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ
ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ
Η F‑PACE έχει κορυφαία χωρητικότητα χώρου αποσκευών 650 λίτρων και ευέλικτη διαμόρφωση αναδίπλωσης πίσω καθισμάτων 40:20:40.
ΕΞΕΡΕΥΝΉΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ
ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η σειρά κινητήρων της F‑PACE, με το νέο υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα βενζίνης 5.0 λίτρων ισχύος 550PS2, και η ανάλαφρη αρχιτεκτονική αλουμινίου παρέχουν εκλεπτυσμένη λειτουργία, αποτελεσματικότητα και συναρπαστικές επιδόσεις.

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:LLwA9uqoYnc
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Η F‑PACE σάς δίνει την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία, όπως το σύστημα Head-up Display και το ενεργό κλειδί (Activity Key), καθώς και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης που θα κάνουν κάθε διαδρομή πιο εύκολη και πιο ξεκούραστη. Περιλαμβάνουν το προηγμένο σύστημα πολυμέσων InControl, το Touch Pro, το οποίο σάς προσφέρει ψυχαγωγία και εξασφαλίζει ότι παραμένετε συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ EURO NCAP

Το F‑PACE πέτυχε αξιολόγηση πέντε αστέρων στο Euro NCAP. Οι υψηλές βαθμολογίες στην κατηγορία προστασίας ενηλίκων επιβατών, προστασίας παιδιών και προστασία πεζών επιβεβαιώνουν την F‑PACE ως ένα από τα ασφαλέστερα οχήματα στην αγορά. Ο συνδυασμός μέτρων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας ενσωματώνει στάνταρ χαρακτηριστικά, όπως σύστημα αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών, μαζί με προαιρετικές λειτουργίες υποβοήθησης του οδηγού, όπως σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και σύστημα παρακολούθησης κατάστασης οδηγού.

ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΕΟ ΜΕ ΝΤΙΖΕΛ, ΒΕΝΖΙΝΗ Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Οι τρέχοντες βενζινοκινητήρες και οι νέοι πετρελαιοκινητήρες είναι οι πιο καθαρές και πιο αποδοτικοί που έχουμε παράγει ποτέ. Το νέο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι το μέλλον της οδήγησης. Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;
Η ΣΕΙΡΑ JAGUAR F‑PACE

Περιηγηθείτε στη σειρά F‑PACE και ανακαλύψτε τον ιδανικό για εσάς συνδυασμό απόδοσης, στυλ και ευχρηστίας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
1Κάτω από το ράφι αντικειμένων και όταν υπάρχει το σύστημα επισκευής ελαστικών. 508 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου. 463 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου πλήρους μεγέθους.
2Διατίθεται μόνο για F‑PACE SVR.
3Ανάλογα με την αγορά.
Προβολή των στοιχείων της F‑PACE WLTP.

Το WLTP είναι η νέα επίσημη δοκιμή της ΕΕ που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και των τιμών CO2 για τα επιβατικά αυτοκίνητα. Μετράει την κατανάλωση καυσίμου, ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ.

Τα στοιχεία που παρέχονται είναι αποτέλεσμα δοκιμών του τοπικού κατασκευαστή, σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία μπορεί να διαφέρουν. Τα στοιχεία CO2 και εξοικονόμησης καυσίμου μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθέτηση των ζαντών και τον προαιρετικό εξοπλισμό.